Бурякові котлети
- Буряк (варений) - 300 г
- Чорнослив (без кісточок) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Борошно (біле вищого гатунку) - 2 ст. л.
- Яйце (сире) - 1 шт
- Сухарі панірувальні
- Олія (для смаження)
- Сіль (за бажанням)
Приготувати інгредієнти для рецепта.
Буряк відварити. Цибулю очистити, дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Чорнослив розпарити.
Готовий охолоджений буряк очистити від шкірки і натерти на тертці, рідину вилити (щоб не пропав сік від буряка - заморозьте, стане в нагоді для борщу). Додати пасеровану цибулю (охолоджену), яйце, борошно, сіль.
З готової бурякової маси сформувати котлети, додавши всередину порізаний чорнослив, обваляти їх у сухарях і обсмажити в олії.
Котлети подавати зі сметаною або соусом, на ваш смак.
Смачного!.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские рецепты выпечки.
Салаты от даши малаховойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с свежими шампиньонами. Купить грибы.
recepti.biz.ua салат из креветок паприки и яблок
Лучшая помповая кофеварка эспрессо. Кофе эспрессо капуччино.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter