Бурякові котлети
	
					760				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Фарш (індичка і яловичина) 500 г
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Часник 2 зуб.
 - Буряк 2 шт.
 - Огірок солоний 1 шт.
 - Олія оливкова 2 ст.л.
 - Картопля 1 шт.
 - Кріп
 - Спеції (сіль, перець)
 - Сухарі мелені
 - Яйце 2 шт.
 
Змішати два види фаршу, додати вичавлений часник і рубану цибулю, яйця, натертий на дрібній тертці варений буряк, огірок і картоплину. Додати спеції, оливкову олію і дрібно рубаний кріп. Ретельно все перемішати до однорідної маси. Сформувати невеликі округлі котлетки, обваляти у паніровці і обсмажити на великому вогні до золотисто-коричневої скоринки. Скласти котлети у каструлю, налити на дно трохи води, додати 2 лаврових листки і 3-4 горошини перцю. Протушкувати.
Готовим со вкусом: американские салаты рецепты. Простые рецепты.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
Суши-бар СуВокШи: пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Рецепты салатов с фото. Овощные салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі