Бурякові котлети
635
інгредієнти:
- Фарш (індичка і яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Буряк 2 шт.
- Огірок солоний 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Картопля 1 шт.
- Кріп
- Спеції (сіль, перець)
- Сухарі мелені
- Яйце 2 шт.
Змішати два види фаршу, додати вичавлений часник і рубану цибулю, яйця, натертий на дрібній тертці варений буряк, огірок і картоплину. Додати спеції, оливкову олію і дрібно рубаний кріп. Ретельно все перемішати до однорідної маси. Сформувати невеликі округлі котлетки, обваляти у паніровці і обсмажити на великому вогні до золотисто-коричневої скоринки. Скласти котлети у каструлю, налити на дно трохи води, додати 2 лаврових листки і 3-4 горошини перцю. Протушкувати.
Готовим со вкусом: американские салаты рецепты. Простые рецепты.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
Суши-бар СуВокШи: пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Рецепты салатов с фото. Овощные салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі