Бурякові барильця із курячим фаршем
- Буряк
- Грудка куряча 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Рис
- Сіль
- Спеції
- Вершки
Відварити буряк до готовності. Злити, залити холодною водою хвилин на 5.
Для фаршу прокрутити філе курячих грудок, цибулю. Посолити, поперчити. Додати білий перець і суху м'яту.
Почистити буряк. З того боку, де хвостик, відрізати невелику частину і чайною ложечкою вийняти серцевинку, зробити барильця. Начинити фаршем, укласти у форму, залити підсоленими вершками із травами і відправити у духовку хвилин на 40 на середній жар.
Дивитися, щоб всі вершки не випарувалися, якщо буде необхідність, можна прикрити зверху фольгою.
Сервірувати соусом на основі сметани або майонезу із овочами. Зверху сухі петрушка і кріп.
Салат из минтая с брокколи и тофуПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter