Бурякові барильця із курячим фаршем

ДРУГІ СТРАВИ
774 Бурякові барильця із курячим фаршем
Фото - Бурякові барильця із курячим фаршем
інгредієнти:
  • Буряк
  • Грудка куряча 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Рис
  • Сіль
  • Спеції
  • Вершки

Бурякові бочонки з курячим фаршем інгредієнти Відварити буряк до готовності. Злити, залити холодною водою хвилин на 5.

Для фаршу прокрутити філе курячих грудок, цибулю. Посолити, поперчити. Додати білий перець і суху м'яту.

Бурякові бочонки з курячим фаршем Почистити буряк. З того боку, де хвостик, відрізати невелику частину і чайною ложечкою вийняти серцевинку, зробити барильця. Начинити фаршем, укласти у форму, залити підсоленими вершками із травами і відправити у духовку хвилин на 40 на середній жар.

фото Бурякові бочонки з курячим фаршем Дивитися, щоб всі вершки не випарувалися, якщо буде необхідність, можна прикрити зверху фольгою.

Бурякові бочонки з курячим фаршем Буряк Сервірувати соусом на основі сметани або майонезу із овочами. Зверху сухі петрушка і кріп. 

 

Салат из минтая с брокколи и тофуПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата мимоза с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter