Буряк по-корейськи

ДРУГІ СТРАВИ
11587 Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи
інгредієнти:
  • Буряк - 1 кг
  • Перець червоний пекучий (мелений) - 1 / 2 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 / 2 ч. л.
  • Часник (дрібно нарізати) - 6 зуб.
  • Оцет (за смаком)
  • Коріандр (насіння мелені) - 1 ч. л.
  • Олія 

Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варіть10 -15 хвилин, не більше, буряк повинен бути практично сирий. Вимикаємо, заливаємо холодною водою до повного охолодження. Потім чистимо і натираємо на тертці (можна нарізати руками, але це, при нестачі досвіду, дуже довго і клопітно). Буряк натерли, посипаємо цукром, сіллю і "поливаємо" оцтом. Хвилинку чекаємо, через цю хвилинку можна зробити заправку з спецій: .

На сковороду масло і ШВИДКО!. ПОКИ ОЛІЯ Не встигла закипіти, в сковороду додаємо всі наші спеції і часник, дорахували до десяти і всю нашу чарівну суміш виливаємо в буряк. Маленький ньюанс: потрібно сковороду після приготування заливки обов´язково протерти бурячком. Для чого?. Не знаю. Моя сусідка мені сказала, що всі корейці так роблять.  .

Зберігається в холодильнику 10 днів. Приготуйте цю закусочку обов´язково - не пошкодуєте.  .

До речі, Моркву вони роблять за цим ж рецептом. СМАЧНОГО!. !.

Салат парижский выращиваниеМясных, фруктовых и экзотических салатов

Эксклюзивные торты на заказ - торт кукла рецепт с фото.

Готовим со вкусом - кулинарный сайт. Нужны Кулинария.

Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

www.recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы