Буряк по-корейськи
- Буряк - 1 кг
- Перець червоний пекучий (мелений) - 1 / 2 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 1 / 2 ч. л.
- Часник (дрібно нарізати) - 6 зуб.
- Оцет (за смаком)
- Коріандр (насіння мелені) - 1 ч. л.
- Олія
Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варіть10 -15 хвилин, не більше, буряк повинен бути практично сирий. Вимикаємо, заливаємо холодною водою до повного охолодження. Потім чистимо і натираємо на тертці (можна нарізати руками, але це, при нестачі досвіду, дуже довго і клопітно). Буряк натерли, посипаємо цукром, сіллю і "поливаємо" оцтом. Хвилинку чекаємо, через цю хвилинку можна зробити заправку з спецій: .
На сковороду масло і ШВИДКО!. ПОКИ ОЛІЯ Не встигла закипіти, в сковороду додаємо всі наші спеції і часник, дорахували до десяти і всю нашу чарівну суміш виливаємо в буряк. Маленький ньюанс: потрібно сковороду після приготування заливки обов´язково протерти бурячком. Для чого?. Не знаю. Моя сусідка мені сказала, що всі корейці так роблять. .
Зберігається в холодильнику 10 днів. Приготуйте цю закусочку обов´язково - не пошкодуєте. .
До речі, Моркву вони роблять за цим ж рецептом. СМАЧНОГО!. !.
Салат парижский выращиваниеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Эксклюзивные торты на заказ - торт кукла рецепт с фото.
Готовим со вкусом - кулинарный сайт. Нужны Кулинария.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter