Буряк, фарширований рисом і овочами
- Буряк 4 шт.
- Морква відварна 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелений горошок
- Кукурудза консервована
- Зелень
- Олія рослинна
- Перець чорний
- Сіль
- Гриби свіжі
- Рис
Зварити до м'якості буряк у шкірці. Відварити рис майже до готовності. Очистити буряк від шкірки. Видалити м'якоть з буряка так, щоб отримати стаканчики із стінками завтовшки 1 см. Подрібнену м'якоть відкласти для фарширування. Цибулю і овочі спасерувати на олії. Подрібнений буряк додати до пасерованих овочів, а також додати рис. Посолити і поперчити за смаком і перемішати. Наповнити буряк фаршем і накрити буряковою шапочкою. Запікати буряк у духовці 30 хвилин при температурі 160 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепт салата вкуснятинаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.
рецепт бисквитного рулета с кремом
Реферат Украинская кухня на английском языкеМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter