Буряк, фарширований рисом і овочами

ДРУГІ СТРАВИ
1153 Буряк, фарширований рисом і овочами
Фото - Буряк, фарширований рисом і овочами
інгредієнти:
  • Буряк 4 шт.
  • Морква відварна 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелений горошок
  • Кукурудза консервована
  • Зелень
  • Олія рослинна
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Гриби свіжі
  • Рис

Буряк, фарширована рисом і овочами інгредієнти Буряк, фарширована рисом і овочами

фото Буряк, фарширована рисом і овочами Буряк, фарширована рисом і овочами Буряк відварна

Буряк, фарширована рисом і овочами Морква Буряк, фарширована рисом і овочами Цибуля ріпчаста

Буряк, фарширована рисом і овочами Зелений горошок Буряк, фарширована рисом і овочами Кукурудза консервована

Буряк, фарширована рисом і овочами Зелень Буряк, фарширована рисом і овочами Масло рослинне

Буряк, фарширована рисом і овочами Перець чорний Зварити до м'якості буряк у шкірці. Відварити рис майже до готовності. Очистити буряк від шкірки. Видалити м'якоть з буряка так, щоб отримати стаканчики із стінками завтовшки 1 см. Подрібнену м'якоть відкласти для фарширування. Цибулю і овочі спасерувати на олії. Подрібнений буряк додати до пасерованих овочів, а також додати рис. Посолити і поперчити за смаком і перемішати. Наповнити буряк фаршем і накрити буряковою шапочкою. Запікати буряк у духовці 30 хвилин при температурі 160 градусів. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: десерты без выпечки рецепты с фото.

Рецепт салата вкуснятинаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.

рецепт бисквитного рулета с кремом

Реферат Украинская кухня на английском языкеМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter