Буріто по-Уральськи

ДРУГІ СТРАВИ
996 Буріто по-Уральськи
Бурітто по-Уральський
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Фарш (Я люблю саме яловичий, але не принципово) - 200 г 
  • Сирок плавлений (У мене самі звичайні "Орбіта", правда з грибним смаком.) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт 
  • Сметана (20%) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
  • Спеції (У мене Каррі) - 1 ст. л.
  • Томатна паста (За смаком) - 5 ст. л. 
  • Лаваш тонкий (у мене було 3 штуки величезних овальних, я їх різала навпіл)) - 3 шт 
  • Масло - 50 г 

Ріжемо цибулину на шматочки і подрібнюємо на комбайні.

Додаємо туди ж фарш, подрібнюємо.

Додаємо туди ж сирки, я їх теж попередньо на шматочки ріжу. Подрібнюємо.

Додаємо томат пасту. Я додала 5 ст. ложок, але тут справа смаку. Можна відразу посолити, додати спеції і сметану.

Ще раз ретельно і довго все перемішуємо, так, щоб вийшов практично паштет. Якщо він густий, можна розбавити томат-пастою або сметаною, вийти повинен продукт, що нагадує по консистенції густу сметану.

На лаваш з краю викладаємо нашу начинку, і загортаємо. Так, щоб з країв теж закрити отвори.

На змащене маслом деко викладаємо наші бурітто, від душі зверху їх змащуємо маслом, можна практично намазати як на бутерброд.

Випікаємо хвилин 30 при температурі 180 -200 градусів.

Дістаємо і насолоджуємося!.

Приємного нам всім апетиту!.

Рецепт супа гуляш. Рецепт суп-гуляш.

Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке тут