Буріто по-Уральськи
- Інгредієнти:
- Фарш (Я люблю саме яловичий, але не принципово) - 200 г
- Сирок плавлений (У мене самі звичайні "Орбіта", правда з грибним смаком.) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Сметана (20%) - 2 ст. л.
- Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
- Спеції (У мене Каррі) - 1 ст. л.
- Томатна паста (За смаком) - 5 ст. л.
- Лаваш тонкий (у мене було 3 штуки величезних овальних, я їх різала навпіл)) - 3 шт
- Масло - 50 г
Ріжемо цибулину на шматочки і подрібнюємо на комбайні.
Додаємо туди ж фарш, подрібнюємо.
Додаємо туди ж сирки, я їх теж попередньо на шматочки ріжу. Подрібнюємо.
Додаємо томат пасту. Я додала 5 ст. ложок, але тут справа смаку. Можна відразу посолити, додати спеції і сметану.
Ще раз ретельно і довго все перемішуємо, так, щоб вийшов практично паштет. Якщо він густий, можна розбавити томат-пастою або сметаною, вийти повинен продукт, що нагадує по консистенції густу сметану.
На лаваш з краю викладаємо нашу начинку, і загортаємо. Так, щоб з країв теж закрити отвори.
На змащене маслом деко викладаємо наші бурітто, від душі зверху їх змащуємо маслом, можна практично намазати як на бутерброд.
Випікаємо хвилин 30 при температурі 180 -200 градусів.
Дістаємо і насолоджуємося!.
Приємного нам всім апетиту!.
Рецепт супа гуляш. Рецепт суп-гуляш.
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter