Бурітос
- Перець болгарський червоний 3 шт.
- Курка (грудка) 1 кг
- Коржики мексиканські (лаваш)
- Сир 500 г
- Соус чилі (гострий томатний соус) 2 ст.л.
- Майонез (легкий) 200 г
Порізати курку на невеликі шматочки. Скласти у ємність, додати гострий соус, перемішати і маринувати близько години.
Обсмажити курку до "побіління" близько 10 хвилин.
Нарізати перець і натерти на тертці сир.
Коли всі інгредієнти готові і курка трохи охолола, викласти начинку на корж. Пару ложок курки, болгарський перець і сир. Чим більше сиру, тим смачніше.
На начинку використати близько 3/4 всього сиру.
Загорнутий бурітос викласти на деко, застелене попередньо папером для випічки.
Зверху бурітос ретельно змастити майонезом і посипати сиром, що залишився.
Готувати у духовці 30 хв при температурі 160-180 градусів.
recepti.biz Свадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Карамель конфеты шоколад mp3 www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter