Бургуньйон у соусі з шоколаду
- Яловичина 600 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 40 г
- Спеції (ароматні трави)
- Томатна паста (концентрат) 1 ч.л.
- Вино червоне 750 мл
- Шоколад чорний
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо порізати на великі шматочки. Помити і висушити паперовою серветкою кожен шматочок.
У глибокій каструлі або сковороді обсмажити порізану цибулю на вершковому маслі. Відкласти у тарілку.
У тій же сковороді обсмажити з усіх боків шматочки м'яса.
Моркву нарізати на кружечки.
Додати до м'яса цибулю, ароматні сухі трави, сіль, перець, часник, моркву. Залити усе червоним вином і тушкувати на повільному вогні 2 години.
За 15 хвилин до закінчення додати чайну ложку томатного концентрату і 2 квадратики шоколаду.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты торт медовик.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов из морепродуктов.
recepti.biz.ua сайт кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter