Бургери із цукіні
- Телятина 500 г
- Грудка копчена 150 г
- Часник 4 зуб.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукіні 3 шт.
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Зелень (петрушка, кріп)
М'якоть яловичини, копчену грудку із цибулею та часником двічі пропустити через м'ясорубку, додати 1 яйце, спеції, сіль і добре перемішати.
Картоплю відварити, розім'яти у пюре, додати сіль, яйце, спеції, січену зелень і трохи вершкового масла.
У м'ясний фарш додати картопляне пюре і перемішати до однорідної маси. Поставити у холодильник.
Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками. Посолити, посипати спеціями (для овочів гриль).
Із фаршу сформувати бургери і обгорнути їх скибочками цукіні.
Обсмажити на олії.
Перекласти у форму для запікання.
Зверху на котлетки покласти по шматочку сиру.
Довести до готовності у духовці (160 градусів, хвилин 15-20).
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты вкусных блюд.
Плов рецепт приготовления с говядинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные блюда рецепты мясные. Праздничные рецепты приготовления блюд.
Польская кухня рецепты скачатьПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter