Букатіні з рагу із оленини та баранини
- Букатіні 60 г
- Вирізка оленя 70 г
- Вирізка барана 50 г
- Цукіні 30 г
- Перець болгарський 30 г
- Морква 20 г
- Цибуля шалот 15 г
Моркву, цибулю шалот, цукіні, болгарський перець помити. Нарізати кубиком. Оленину і баранину обробити і нарізати кубиком. Варити букатіні 12 хвилин у підсоленій воді. Нарубати петрушку.
На оливковій олії обсмажити цибулю шалот і моркву до напівготовності.
До овочів додати цукіні і болгарський перець, обсмажити.
Окремо на тефлоновій сковороді обсмажити оленину і баранину до напівготовності.
Обсмажене м'ясо додати в овочі і обсмажити 3 хвилини.
До овочів та м'яса налити червоне вино і випарити його.
У рагу налити томатний соус, покласти петрушку, посолити, поперчити і тушкувати 10-12 хвилин.
На тарілку викласти букатіні у формі гнізда, у середину покласти рагу, прикрасити гілочкою петрушки і пармезаном.
Как приготовить летний салат: рецепт приготовления салата мимоза.
Кулинарные рецепты торт КиевскийКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter