"Буглама"
- М´ясо (баранина) 500 г
- Помідор 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп (свіжий)
- Кінза
М'ясо розрізати на шматочки або відокремити від кісток (тільки м'якоть). Помідори очистити від шкірки. Нарізати великими часточками, цибулю півкільцями і перець двох видів, трохи баранячого жиру.
Баклажан нарізати, посолити, картоплю очистити, залишити у стороні.
Викласти в одну велику миску всі нарізані інгредієнти, крім картоплі і баклажана. Трохи посолити, гарно руками перемішати. У каструлю із подвійним дном викласти всю масу.
Варити без води на тихому вогні 1,5 години.
Після 1,5 години злити воду із баклажан, покласти на сковороду і злегка обсмажити. У соус нарізати картоплю. До готової картоплі покласти обсмажені баклажани, досолити.
Викласти по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с редькой рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Дамский салат рецепт каперсыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Праздничные новогодние блюда recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты салаты фото. Рецепт салата лисья шубка фото.
Варенье из шишек, удиви друзей: конфеты ирис в домашних условиях.
Мультиварка Philips: карп рецепты приготовления с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter