Брюссельська капуста з горошком
790
інгредієнти:
- Капуста брюссельська 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Горошок зелений (заморожений) 1 упак.
- Печериці (свіжі)
- Олія соняшникова
- Соєвий соус
Свіжу брюссельську капусту миємо й опускаємо в киплячу воду (можна зовсім небагато посолити) на 5 хвилин.
Ріпчасту цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо на олії.
Зварену капусту ріжемо на половинки або четвертинки.
Разом з горошком відправляємо у сковорідку до цибулі.
Через пару хвилин додаємо третину баночки соєвого соусу, перемішуємо, накриваємо кришкою і через 15-20 хвилин тушкування на маленькому вогні, подаємо страву до столу.
Рецепты здоровой выпечки - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Салат из филе КурицыПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт пампушек с фото.
www.recepti.biz.ua медовик торт рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі