Брюссельська капуста з беконом і печерицями
- Капуста брюссельська 16 шт.
- Гриби печериці 6 шт.
- Бекон (копчений) 50 г
- Цибуля порей (стебло) 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 100 мл
- Імбир (корінь)
- Горіх мускатний (тертий)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сир пармезан (сухий) 2 ст.л.
- Сир моцарела 100 г
Капусту промити і відварити до напівготовності близько 10 хвилин.
Порізати цибулю порей (білу і трохи зеленої частини до листя). Бекон порізати на невеликі шматочки.
Печериці порізати.
У капусти підрізати кочерижки, розрізати на половинки. Звичайно, можна залишити її цілою, але тоді слід збільшити кількість удвічі.
У форму укласти половинки капусти зрізом вниз. Зверху викласти шар смужок бекону.
Тепер шар грибів.
Тепер шар цибулі порею, розібраної на кільця.
Заливка.
Яйця збити зі спеціями, пармезаном, тертим свіжим імбиром (він дає приємну свіжу нотку), посолити трохи більше, так як капуста і гриби не солоні. Додати молоко. Збити і залити у форму.
Засипати тертою моцарелою.
Запікати в духовці 35-40 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Як тільки сир підрум'яниться і капуста стане м'якою, страва готова.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Пироговая лавка. Доставка пирогов.
Чесночная заправка для овощных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Куриная печень рецепт видеоТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Рецепт салат с языком. Рецепт салат язык.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter