Брюссельська капуста з беконом
1230
інгредієнти:
- Капуста брюссельська 500 г
- Бекон (грудка) 150 г
- Хліб 60 г
- Сіль 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сир 50 г
- Зелень
- Вода 0.5 л
У каструлю влити воду, всипати сіль і влити лимонний сік. Брюссельську капусту порізати на половинки, великі качанчики на четвертинки.
Коли вода закипить, покласти капусту і варити 5 хвилин. Воду з готової капусти злити.
Бекон нарізати на невеликі шматочки.
Обсмажити його на сковороді до прозорості.
Тим часом нарізати невеликими кубиками скибочки хліба.
Додати до бекону хліб і обсмажувати разом до тих пір, доки сало не витопиться і бекон не почервоніє.
До бекону і сухариків викласти капусту і смажити все разом 2-3 хвилини.
Готову страву подати на стіл, при подачі можна страву посипати маленькими кубиками сиру і зеленню.
http://recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Сайты с кулинарными рецептами здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі