Брюссельська капуста
- Капуста брюссельська 500 г
- Горіхи кешью (можна волоські, пекан або мікс) 80 г
- Абрикос (сушений) 100 г
- Джем імбирний (абрикосовий або ананасовий) 1 ст.л.
- Олія рослинна (кукурудзяна або оливкова з краплею кунжутної)
Капусту миємо, чистимо, відварюємо на пару хвилин 15. Великі качанчики розрізаємо навпіл.
Горіхи й абрикоси (абрикоси сушені можна замочити на 1 годину в тeплій воді, а можна і не замочувати. Залежить від сорту абрикос) крупно рубаємо.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо капусту.
Додаємо горіхи, обсмажуємо.
Додаємо абрикоси, обсмажуємо до розм'якшення абрикос.
Додаємо ложку джему, добре перемішуємо.
Абрикоси сушені можна замочити на 1 годину в тeплій воді, а можна і не замочувати. Залежить від сорту абрикос.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты диетические. Рецепты Приготовления.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салати з ананасом.
Немецкая кухня рецепты с фотоИнформация о немецких догах. Питомник немецких овчарок
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
ЗдесьКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Кулинарные порталы сайтыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter