Брюсселька з горішками по-тайськи
- Брюссельська капуста 0.5 кг
- Суміш горішків 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Соус (кисло-солодкий) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- М´ята
Брюссельську капусту помити, закинути в каструлю з киплячою водою і варити 10-15 хвилин (перевірити готовність зубочисткою).
Узяти суміш різних горішків: кешью, фундук, мигдаль і навіть бразильський горіх.
Покласти жменю горішків у блендер та подрібнити до розмірів гречки або трохи менше.
Розігріти сковорідку з вершковим маслом і обсмажити брюссельку до рум'яної скоринки.
Посипати горішками та інтенсивно пару раз перемішати. Посолити і поперчити.
Для пікантності після зняття з вогню до брюссельки додати кисло-солодкий тайський соус і ще раз добре перемішати.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти блюд на кожен день. Закупка рецепты.
Рецепт вкусной домашней колбасы из свининыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты юлии высоцкой выпечка. Томленые овощи по рецепту Юлии Высоцкой.
Кофейня шоколадница торт медовик производство тут
Пирог со шпинатом и фетой в мультиваркеРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter