Брюсселька у сирно-вершковому соусі
- Брюссельська капуста 500 г
- Вершки 150 г
- Сир плавлений 100 г
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
- Мускат
- Коріандр
- Паприка (солодка в порошку)
Борошно обсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору.
Повільно додаємо вершки. Постійно помішуємо. Додаємо тертий на тертці сир. Размішуємо до однорідності.
Додаємо всі улюблені спеціі. Солимо. Після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму.
Відварену брюссельку додаємо в соус і добре перемішуємо. Знімаємо з вогню.
Викладаємо у тарілку і посипаємо зверху пармезаном.
Кулинарные рецепты - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.
Начинка для пиццы. Начинка пиццы.
ЗдесьРецепты и советы
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с филе курицы с фото. Мультиварка Philips.
www.recepti.biz.ua кофеварки эспрессо тест
Торт наполеон бабушкин рецепт. Рецепт торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter