Брусочки баклажанів у соєво-часниковому соусі
717
інгредієнти:
- Баклажан 1 шт.
- Соєвий соус 100 г
- Крохмаль 30 г
- Цукор 50 г
- Часник 3 зуб.
- Цедра апельсина 30 г
- Імбир 30 г
- Цибуля порей (зелена частина) 20 г
- Олія рослинна
Баклажани чистимо, нарізаємо брусочком, паніруємо у крохмалі і смажимо у фритюрі, відкидаємо на серветку. Готуємо соус. Соєвий соус (50 г) випарюємо разом з цукром, додаємо решту 50 г соєвого соусу, варимо на повільному вогні 1 годину, додаємо цедру апельсина, корінь імбиру і цибулю порей, доводимо до кипіння й знімаємо, натираємо часник на дрібній тeртці і настоюємо 24 години в теплому місці.
Баклажани викладаємо колодязем і поливаємо соусом.
Куриный рулет Предпраздничное настроениекуриный рулет
Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кафе Украинская кухня ХарьковВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі