Брусочки баклажанів у соєво-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
717 Брусочки баклажанів у соєво-часниковому соусі
Фото - Брусочки баклажанів у соєво-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Соєвий соус 100 г
  • Крохмаль 30 г
  • Цукор 50 г
  • Часник 3 зуб.
  • Цедра апельсина 30 г
  • Імбир 30 г
  • Цибуля порей (зелена частина) 20 г
  • Олія рослинна

Баклажани чистимо, нарізаємо брусочком, паніруємо у крохмалі і смажимо у фритюрі, відкидаємо на серветку. Готуємо соус. Соєвий соус (50 г) випарюємо разом з цукром, додаємо решту 50 г соєвого соусу, варимо на повільному вогні 1 годину, додаємо цедру апельсина, корінь імбиру і цибулю порей, доводимо до кипіння й знімаємо, натираємо часник на дрібній тeртці і настоюємо 24 години в теплому місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Баклажани викладаємо колодязем і поливаємо соусом.

 

Куриный рулет Предпраздничное настроениекуриный рулет

Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кафе Украинская кухня ХарьковВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter