Броколі та цвітна капуста, запечені в сирному соусі
- Броколі
- Печериці
- Олія 20 г
- Борошно 2 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Горіх мускатний
- Панірувальні сухарі
- Масло вершкове
Капусту розібрати на суцвіття, вимити й відварити в підсоленій воді. Спочатку зварити білу, потім просто ошпарити зелену, тому що при варінні вона втратить колір. Відкинути на дуршлак. Вогнетривку форму для запікання змастити олією і покласти в неї капусту.
Сирний соус. У невеликій каструлі розтопити 20 г вершкового масла; при помішуванні додати борошно. Влити молоко і продовжувати перемішувати на невеликому вогні до однорідної консистенції. Додати сир, сіль, перець, мускатний горіх. Ретельно перемішати.
Полити капусту у формі сирним соусом, посипати панірувальними сухарями, розподілити поверх стружку масла. Запікати в духовці, попередньо нагрітій до 200 градусів, приблизно півгодини або до появи золотистого відтінку.
Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусные салаты приготовление рецепты. Рецепты самых вкусных и необычных салатов.
Рецепты вторых блюд: рецепти блюд з мяса.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат. Салат Мимоза недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter