Бразато із полентою

ДРУГІ СТРАВИ
808 Бразато із полентою
Фото - Бразато із полентою
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Вино червоне сухе (міцне) 750 мл
  • Морква 2 шт.
  • Селера (стебло) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції (розмарин, шавлія, перець горошком, гвоздика)
  • Олія рослинна

Бразато з полентою інгредієнти Цибулю, моркву, селеру, часник нарізати великими шматочками і скласти під містку, але нешироку каструлю.

Спеції, бажано не подрібнені, загорнути у марлю (зробити кульочок) - і теж у каструлю.

Додати добре вимитий цільний шматок яловичини і залити червоним вином, воно повинно повністю покрити овочі та м'ясо, накрити кришкою.

Маринувати при кімнатній температурі 12-24 години, повертаючи м'ясо час від часу.

Бразато з полентою Мариноване м'ясо витягнути і дати стекти рідині. Обваляти в борошні з усіх боків і обсмажити на розпеченій олії в іншій товстостінній каструлі.

фото Бразато з полентою Коли м'ясо набуде золотистої скоринки, додати всі овочі (за винятком спецій - марлевий кульок викинути) і все вино. Варити близько двох годин (до готовності м'яса) на повільному вогні, без кришки.

Вийняти м'ясо на тарілку.

Бразато з полентою Яловичина Овочі подрібнити у блендері. Вийде соус-підлива.

Бразато з полентою Вино червоне сухе М'ясо нарізати на скибки, змішати з підливою.

Салат з омлетомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

http://recepti.biz.ua рецепт суп гуляш

Осетинские пироги на заказ - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.

Печенье за 15 минутДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Вкусные рецепты для похудения - кулинарные рецепты праздничных блюд. Мультиварка Philips.

Срочное фото. Срочная полиграфия - кулинария с пошаговыми фотографиями.

Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.

Приготовление канапе для фуршета видеоКоктейли и домашнее приготовление вин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter