Бразато із полентою
- Яловичина 800 г
- Вино червоне сухе (міцне) 750 мл
- Морква 2 шт.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції (розмарин, шавлія, перець горошком, гвоздика)
- Олія рослинна
Цибулю, моркву, селеру, часник нарізати великими шматочками і скласти під містку, але нешироку каструлю.
Спеції, бажано не подрібнені, загорнути у марлю (зробити кульочок) - і теж у каструлю.
Додати добре вимитий цільний шматок яловичини і залити червоним вином, воно повинно повністю покрити овочі та м'ясо, накрити кришкою.
Маринувати при кімнатній температурі 12-24 години, повертаючи м'ясо час від часу.
Мариноване м'ясо витягнути і дати стекти рідині. Обваляти в борошні з усіх боків і обсмажити на розпеченій олії в іншій товстостінній каструлі.
Коли м'ясо набуде золотистої скоринки, додати всі овочі (за винятком спецій - марлевий кульок викинути) і все вино. Варити близько двох годин (до готовності м'яса) на повільному вогні, без кришки.
Вийняти м'ясо на тарілку.
Овочі подрібнити у блендері. Вийде соус-підлива.
М'ясо нарізати на скибки, змішати з підливою.
Салат з омлетомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
http://recepti.biz.ua рецепт суп гуляш
Осетинские пироги на заказ - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Печенье за 15 минутДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Вкусные рецепты для похудения - кулинарные рецепты праздничных блюд. Мультиварка Philips.
Срочное фото. Срочная полиграфия - кулинария с пошаговыми фотографиями.
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
Приготовление канапе для фуршета видеоКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter