Бостонська яловичина із запеченою квасолею
709
інгредієнти:
- Яловичина 350 г
- Олія рослинна 2 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон (яловичий) 300 мл
- Помідор (консервований у власному соку) 1 бан.
- Квасоля (консервована, у томатному соусі) 1 бан.
- Макарони (фігурні, спіральки) 110 г
- Томатна паста 2 ч.л.
- Соус (із запахом копчення, Ворчестерширський) 4 ч.л.
- Приправа (сушена)
- Спеції (сіль, перець)
- Петрушкa (свіжа)
Яловичину перекрутити на фарш. Обсмажити фарш без олії на тефлоновій сковороді до коричневого кольору.
Зцідити увесь жир.
У великій каструлі на олії обсмажити цибулю, доки не стане м'якою.
Додати фарш до цибулі.
Додати квасолю, томати, приправи і всі соуси.
Додати макарони.
Залити бульйоном.
Обережно довести до кипіння і залишити варитися 40 хвилин, доки м'ясо і макарони не приготуються.
Посипати петрушкою.
Изысканные рецепты французской кухниДизайн интерьера кухни. Фотографии оформления кухонь, столовых
Рецепты тортов на любой вкус: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі