Бостонська яловичина із запеченою квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
672 Бостонська яловичина із запеченою квасолею
Фото - Бостонська яловичина із запеченою квасолею
інгредієнти:
  • Яловичина 350 г
  • Олія рослинна 2 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бульйон (яловичий) 300 мл
  • Помідор (консервований у власному соку) 1 бан.
  • Квасоля (консервована, у томатному соусі) 1 бан.
  • Макарони (фігурні, спіральки) 110 г
  • Томатна паста 2 ч.л.
  • Соус (із запахом копчення, Ворчестерширський) 4 ч.л.
  • Приправа (сушена)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Петрушкa (свіжа)

Бостонська яловичина із запеченою квасолею інгредієнти Яловичину перекрутити на фарш. Обсмажити фарш без олії на тефлоновій сковороді до коричневого кольору.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Зцідити увесь жир.

фото Бостонська яловичина із запеченою квасолею У великій каструлі на олії обсмажити цибулю, доки не стане м'якою.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Яловичина

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Масло растітельноe Додати фарш до цибулі.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Цибуля ріпчаста Додати квасолю, томати, приправи і всі соуси.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Бульйон Додати макарони.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Помідор Залити бульйоном.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Квасоля Обережно довести до кипіння і залишити варитися 40 хвилин, доки м'ясо і макарони не приготуються.

Бостонська яловичина із запеченою квасолею Макарони Посипати петрушкою.

Изысканные рецепты французской кухниДизайн интерьера кухни. Фотографии оформления кухонь, столовых

Рецепты тортов на любой вкус: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter