Болтушка з соусом
667
інгредієнти:
- Свинина 100 г
- Яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Нарізаємо дрібно цибулю і шматочок м'яса.
Обсмажуємо на невеликому вогні до золотистого кольору.
Додаємо яйця.
Збільшуємо вогонь і постійно помішуємо до повної готовності яєць.
Зменшуємо вогонь, додаємо трохи води, солимо-перчимо.
Можна додати трохи борошна.
Періодично помішуючи, залишаємо під кришкою хвилин на 5-10 на вогні.
Можна додати томатну пасту.
Рецепты Рождественской выпечки разных странРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячим мясом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі