Болонське рагу
- Інгредієнти:
- 600 г фаршу з пісної яловичини;
- 400 г фаршу з пісної свинини;
- 200 г порізаної корейки;
- 100 г ріпчастої цибулі, порубаного;
- 100 г моркви, порізаної кубиками;
- 1 кг консервованих помідорів без шкірки;
- 300 мл сухого білого вина;
- 500 мл молока;
- 3 лаврових листа;
- Сіль, чорний мелений перець ;
Змішайте. яловичий фарш. зі свинячим, посоліть і поперчіть. У дуже великій каструлі на середньому вогні готуйте. корейку. , поки жир не розплавиться. Додайте цибулю і продовжуйте готувати до його напівпрозорості. Додайте. моркву. , селеру і. лавровий лист. і продовжуйте готувати, поки овочі не почнуть підрум´янюватися і розм´якшуватися. Збільште вогонь до дуже великого і додайте фарш. Готуйте, розмішуючи дерев´яною ложкою, поки фарш злегка не підрум´яниться. Додайте. вино. і готуйте, поки воно не випарується. Розімніть консервовані помідори в пюре і додайте в каструлю. Розмішайте і зменшіть вогонь до малого. Готуйте на малому вогні 2 години. Якщо соус стане дуже густим, можна додати трохи яловичого бульйону. Додайте молоко і готуйте на дуже маленькому вогні ще 1-2 години, поки соус не загусне. Подавайте зверху свіжої яєчної локшини посипавши тертим сиром.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат с сердцем и горошком.
Рецепты блюд с ливеромПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт царский салат с языком. Рецепты салата с языком.
Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт праздничных блюд из фаршаБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter