Болгарський перець у сметанному соусі
- Перець болгарський 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сметанa 300 г
- Олія соняшникова
- Сіль
Перець обсмажуємо на сковороді з усіх боків на олії, накривши кришкою.
Олії повинно бути достатньо, щоб перець не горів.
Остиглий перець очистити від шкірки і насіння. Розділити на шматочки.
Цибулю нарізаємо півкільцями й обсмажуємо до золотистого кольору на олії, потім додаємо борошно і на повільному вогні обсмажуємо ще хвилину, постійно помішуючи. Потім наливаємо сметану, коли закипить додаємо перець, солимо і тушкуємо протягом п'яти хвилин. Якщо соус густий, то можна додати кип'яченої води до бажаної консистенції.
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами.
Наборы для барбекю и гриля: рецепт лаваш на гриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Фотографии приготовления плова. Рецепт приготовления узбекско плова.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Рецепты с фото - рецепты мясных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter