Болгарський перець, фарширований рисом та овочами
- Перець болгарський 11 шт.
- Рис
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор
Перець помити, зрізати верхівку, вийняти серединку, і знову помити. Можна вийняти і не зрізаючи.
Рис відварити до напівготовності, злегка посоливши. Промити холодною водою.
Моркву нарізати довгою соломкою і обсмажити на олії.
До моркви додати нарізану соломкою цибулю (частину цибулі потрібно залишити для підливи, приблизно 1/3).
Обсмажити до напівготовності. Можна посипати злегка цукром, для більш рум'яного кольору.
Змішати овочі зі звареним рисом (з рису повинна добре стекти вода).
Отриману масу посолити і поперчити за смаком.
Нафарширувати перець, як можна щільніше укладаючи начинку.
Укласти в каструлю.
Цибулю, що залишилася і нарізані соломкою верхівки перців обсмажити разом.
Додати нарізані помідори і трохи води. Довести до кипіння.
Залити перець підливою і поставити на повільний вогонь.
Тушкувати під закритою кришкою хвилин 20-25.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: печень рецепт.
Салат с языка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Кулинарные блюда для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter