Болгарські перці фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
785 Болгарські перці фаршировані
Фото - Болгарські перці фаршировані
інгредієнти:
  • Перець болгарcький 800 г
  • Рис 125 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Фарш м´ясний (домашній) 300 г
  • Соус (томатний) 4 ст.л.
  • Вершки (жирні) 70 мл
  • Сир твердий 80 г
  • Борошно 1 ст.л.

Болгарські перці фаршировані інгредієнти Перці очистити від плодоніжок і насіння. Залити солоною гарячою водою на 10-20 хвилин.

Болгарські перці фаршировані У фарш додати відварений до напівготовності рис, обсмажені моркву і цибулю, приправи Санта-Марія для дичини, посолити і поперчити. Додати 80 г тертого сиру твердого. Начинити перці.

фото Болгарські перці фаршировані Прогріти томатний соус на сковороді, посолити і покласти ложечку чайну цукру. Додати 1 ст. ложку борошна, води і вершків.

Болгарські перці фаршировані Перець болгарcкій Перці укласти у форму, залити соусом і тушкувати близько години при малій температурі.

Болгарські перці фаршировані Рис

Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Готовим со вкусом.

Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

ТутКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на