Болгарські перці фаршировані
- Перець болгарcький 800 г
- Рис 125 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Фарш м´ясний (домашній) 300 г
- Соус (томатний) 4 ст.л.
- Вершки (жирні) 70 мл
- Сир твердий 80 г
- Борошно 1 ст.л.
Перці очистити від плодоніжок і насіння. Залити солоною гарячою водою на 10-20 хвилин.
У фарш додати відварений до напівготовності рис, обсмажені моркву і цибулю, приправи Санта-Марія для дичини, посолити і поперчити. Додати 80 г тертого сиру твердого. Начинити перці.
Прогріти томатний соус на сковороді, посолити і покласти ложечку чайну цукру. Додати 1 ст. ложку борошна, води і вершків.
Перці укласти у форму, залити соусом і тушкувати близько години при малій температурі.
Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Готовим со вкусом.
Чанахи рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter