Болгарські перчики з черрі і чилі
- Перець болгарський 2 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Черрі 12 шт.
- Оливки (без кісточок) 7 шт.
- Каперси 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Бекон (нарізка) 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Моцарела
- Базилік (свіжий) 20 г
- Олія оливкова (екстра) 2 ст.л.
- Оцет (винний) 1 ст.л.
Замочити каперси в холодній воді. Болгарський перець розрізати уздовж (зберігаючи стеблинки), видалити насіння й посолити.
Начинка: нарізати листя базиліка, нарубати часник, а черрі і оливки нарізати навпіл. Чилі нарізати тоненькими смужками (попередньо вибравши насіння).
Всі інгредієнти покласти в миску, додати оцет, оливкову олію, сіль, чорний перець, каперси (воду злити) і перемішати.
Начинити перець, полити соком, що залишився у мисці, зверху покласти бекон. Викласти підготовлений перець на злегка змащене оливковою олією деко.
Накрити деко фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Через 20 хвилин зняти фольгу і запікати ще хвилин 10 (перець повинен бути м'яким).
Перець потрібно покласти на тости і подавати з моцарелою і руколою. Можна подавати як основну страву, чудово поєднується з рибою.
Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Рецепт Индейка Рождество. Католическое Рождество рецепты.
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Рецепты простых вкусных салатов http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти блюд з мяса.
Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter