Болгарська страва "Зеле з Орізо"
- М´ясо (свинина з жиром) 1.5 кг
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Томат 150 г
- Лавровий лист 5 шт.
- Спеції (паприка, перець чорний, червоний, білий)
М'ясо нарізати на великі шматки, сало також нарізати. Розігріти казан і висипати м'ясо, приправити спеціями, додати лавровий лист і смажити, доки сало не почне плавитися. Потім зменшити вогонь і обсмажити м'ясо майже до готовності.
Капусту нашаткувати не тонко, товстими короткими скибочками.
Слідом укинути цибулю нарізану півкільцями. Перемішати і тушкувати на повільному вогні, близько 15 хвилин.
Рис ретельно промити і додати до капусти.
Слідом покласти томат, ретельно перемішати.
Залити водою так, щоб злегка все покривала. Тушкувати до готовності рису.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарные блоги
Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка.
Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш. Рецепты мясных блюд французской кухни.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт из языка салат. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салаты.
Салаты и закуски: салаты с фото.
Салат из картошки морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарный сайт ресторан recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter