Boeuf Bourguignon

ДРУГІ СТРАВИ
600 Boeuf Bourguignon
Фото - Boeuf Bourguignon
інгредієнти:
  • Яловичина
  • Цибуля ріпчаста
  • Бекон
  • Печериці
  • Масло вершкове
  • Морква
  • Вино червоне
  • Борошно
  • Петрушка

Яловичину нарізати невеликими шматками.

Обсмажити трохи сала, порізаного на товсті довгасті шматочки. Коли майже увесь жир зі шматочків вийшов, шматочки вийняти, жир злити, залишити тільки пару ложок, і в цьому жирі обсмажити м'ясо, щоб покрилося рум'яною скоринкою з усіх сторін.

М'ясо вийняти, а де воно смажилося покласти порізані моркву і цибулю, і смажити, доки не стануть м'якими. Тоді покласти м'ясо і сало назад у каструлю.

Залити все парою склянок яловичого бульйону і 2/3 пляшки червоного вина із сильним смаком: бургундське, бордо, к'янті, мерло.

Додати приправи - кмин, три зубочки часнику, пару лаврових листків. Посолити. Готувати, щоб закипіло, тоді зменшити вогонь, щоб повільно булькало, і залишити на три-чотири години.

20-30 маленьких цибулин (шалот) укинути на хвилину у киплячу воду, потім перелити холодною водою. Відрізати кінчик, де були корені, натиснути інший кінець, і цибулька вистрибує зі шкірки.

Таким чином очистити усю цибулю, тоді покласти у невелику каструльку, де розтоплена ложка вершкового масла і ложка оливкової олії. Обсмажити до золотистого кольору, близько 10 хвилин. Залити половиною склянки яловичого бульйону, покласти сіль, перець, лавровий лист, пару гілочок петрушки і свіжого кмину, вогонь найменший, щоб булькало трохи, і так тушкувати хвилин сорок-п'ятдесят, нічого не чіпаючи, тільки доглядаючи, щоб рідина повністю не випарувалася.

Лавровий лист і зелень обережно вийняти.

У сковорідці нагріти пару ложок вершкового масла і ложку оливкової олії. Туди ж покласти 0,5 кг очищених і порізаних на чверть грибів. Смажити на сильному вогні.

Через три-чотири години тушкування, процідити через сито, м'ясо покласти назад, а моркву, цибулю і зелень вийняти. Рідину варити на сильному вогні, щоб трохи загусла, тоді укинути шматочок вершкового масла, пом'ятого із борошном (по ложці). Зробити вогонь трохи менше і, працюючи віночком, повільно розтопити масло і борошно, щоб усе загусло.

У каструлю із м'ясом покласти цибулю та гриби.

Усе залити соусом. На стіл подавати на макаронах.

Повар на банкет. Заказывай: лучшие блюда для фуршета.

Обеденные Столы и Стулья: страви до святкового столу. Стол! Жми.

Печенье за 15 минут без яицПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

www.recepti.biz.uaФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Кулинарные рецепты

Правильное питание для детей: рецепты пудингов для детей.

Диета: рецепты для похудения: рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter