"Бочонок" плову

ДРУГІ СТРАВИ
708 "Бочонок" плову
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Рис 2 скл.
  • Маслo вершкове 70 г
  • Чорнослив
  • Родзинки
  • Курагa
  • Гриби 300 г
  • Сік гранатовий 100 мл
  • Яйце 2 шт.
  • Водa 0.3 скл.
  • Борошно 3 скл.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Карі 1 ст.л.
  • Кунжут

М'ясо промити, видалити плівки і сухожилля, нарізати шматочками масою по 30-40 г, посипати сіллю, перцем і замаринувати разом із порізаною кільцями цибулею у вині та спеціях на ніч.

Зранку обсмажити м'ясо. Окремо обсмажити цибулю. Потім з'єднати м'ясо і цибулю, додати гранатовий сік, перець, сіль, влити трохи води і тушкувати до готовності 30 хвилин.

Рис перебрати, добре промити (7 разів, доки вода не стане прозорою), замочити у холодній воді на 2 години.

Закип'ятити воду, додати 1 ст. ложку карі і 0,5 ст. ложки солі, зварити до напівготовності рис, відкинути на дуршлак, промити холодною кип'яченою водою, залишити на 5-7 хвилин, щоб стекла вода.

Гриби розрізати на дві частини, якщо великі, то на чотири. Обсмажити на невеликому вогні, доки не випарується уся вода.

За пару годин до смаження необхідно залити чорнослив, курагу і жовтий кишмиш холодною водою. Злити воду і обсмажити на вершковому маслі.

Змастити вершковим маслом дно і стінки посуду. Обсипати кунжутним насінням.

Вимісити гладке тісто. Розкачати завтовшки 5 мм.

Перенести розкачане тісто і укласти його по дну і стінках посудини, залишивши краї звисати.

Полити невеликою кількістю розтопленого масла.

Насипати першим шаром рис. Потім обсмажене м'ясо із сухофруктами.

Знову рис і потім гриби.

Закінчити рисом, полити олією і закрити тістом внахлeст.

Відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 190°C .

Накривши тарілкою, обережно перевернути форму, зняти і подати.

Потім розрізати на столі. Насипати по тарілках рис із м'ясом. Розірвати тісто на невеликі шматочки і теж покласти у тарілки.

 

Рецепты юлии высоцкой с фотоЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

крем для торта для украшения

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter