Бобове асорті із бараниною
- Баранина 1 кг
- Квасоля (бобова суміш (квасоля біла, червона, чорна, кольорова, нут, сочевиця зелена) 2.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
Змішати всі бобові.
Попередньо, за три години до приготування, замочити бобову суміш холодною водою.
М'ясо порізати шматочками, приблизно, 3x3 см.
На розігрітій олії обсмажити м'ясо, нарізане шматочками. Обсмажувати 10-15 хвилин. Посолити, поперчити.
Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Тушкувати все разом 15-20 хвилин.
Додати квасолю, залити все гарячою кип'яченою водою, води стільки, щоб квасоля прикрита була на 1 см. Тушкувати 1 годину. Періодично, якщо википає вода, постійно її підливати, щоб квасоля була "прикрита".
Нарізати петрушку, додати до м'яса, і тушкувати ще півгодини, до готовності.
Подавати зі свіжонарізаною петрушкою.
recepti.biz Пошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов с омлетомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Пасха рецепты кулынарии recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария блюда из печени. Рецепты Для Мультиварки.
recepti.biz.ua приготовление бутербродов канапе
Салат венок рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter