"Блюз падаючого листя"
- Телятина (яловичина) 400 г
- Баклажан 1 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Айва 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Майонез (сметана) 2 ст.л.
- Приправа
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Вода (кип´ячена, холодна) 1 скл.
М'ясо помити, обсушити, очистити від плівок і жилок, нарізати на невеликі кубики. Посипати приправою для шашлику. Туди ж нарізати цибулю півкільцями і злегка пом'яти, щоб пустила сік. Томатну пасту розвести водою до об'єму склянки і добре посолити (можна використати томатний сік). Залити соком м'ясо, додати майонез, перемішати і залишити маринуватися 30-40 хв.
Баклажани нарізати кубиками, перець соломкою, айву дрібними часточками, моркву кружечками. Посипати овочевою приправою, чорним перцем і трохи посолити.
Горщики змастити олією. Заповнити на 1/2 м'ясом, а далі овочами. Так заповнити всі горщики, а потім полити овочі маринадом, що залишився від м'яса. Горщики закрити і поставити в холодну духовку на 1-1,5 години. Потім духовку вимкнути і дати горщикам дійти.
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовление плова по узбекски. Узбекский плов секреты приготовления.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter