"Блюз падаючого листя"

ДРУГІ СТРАВИ
628 "Блюз падаючого листя"
Фото -
інгредієнти:
  • Телятина (яловичина) 400 г
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Айва 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Майонез (сметана) 2 ст.л.
  • Приправа
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Вода (кип´ячена, холодна) 1 скл.

М'ясо помити, обсушити, очистити від плівок і жилок, нарізати на невеликі кубики. Посипати приправою для шашлику. Туди ж нарізати цибулю півкільцями і злегка пом'яти, щоб пустила сік. Томатну пасту розвести водою до об'єму склянки і добре посолити (можна використати томатний сік). Залити соком м'ясо, додати майонез, перемішати і залишити маринуватися 30-40 хв.

фото Баклажани нарізати кубиками, перець соломкою, айву дрібними часточками, моркву кружечками. Посипати овочевою приправою, чорним перцем і трохи посолити.

Горщики змастити олією. Заповнити на 1/2 м'ясом, а далі овочами. Так заповнити всі горщики, а потім полити овочі маринадом, що залишився від м'яса. Горщики закрити і поставити в холодну духовку на 1-1,5 години. Потім духовку вимкнути і дати горщикам дійти.

 

Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Приготовление плова по узбекски. Узбекский плов секреты приготовления.

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter