Блакитний хек з овочами
776
інгредієнти:
- Хек блакитний 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Коньяк 50 мл
- Зелень (базилік і петрушка)
- Сіль
- Перець
Підготувати рибку. Почистити, обрізати плавники, вичистити нутрощі, порізати на порційні шматки. Посолити, поперчити.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву кільцями. Протушкувати цибулю з морквою до напівготовності.
Викласти зверху на овочі рибу. Налити води так, щоб вона злегка покрила рибу. Тушкувати до готовності. За 5 хвилин до вимкнення насипати посічену зелень і влити коньяк.
Доставка готовой еды на неделю - салати на кожний день.
Воздушный торт с малиной - рецепт торта киевский.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі