Биток "дуплет"

ДРУГІ СТРАВИ
747 Биток "дуплет"
Фото - Биток
інгредієнти:
  • Стегенце куряче 6 шт.
  • Свинина (вирізка) 600 г
  • Сир твердий (гауда) 400 г
  • Печериці (свіжі) 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Петрушка 2 пуч.
  • Спеції (куркума, кардамон, паприка, коріандр, мускатний горіх, мелений чорний перець, імбир свіжий) 5 г
  • Яйце
  • Борошно
  • Молоко

Відокремити кісточки і шкірку зі стегенець, трохи відбити і пересипаючи спеціями (куркума, кардамон, сіль, перець) укласти одне на інше у високу посудину і помістити у холодильник.

Свинячу вирізку розрізати для битків і відбити. Пересипати як і курку, тільки коріандром, мускатним горіхом, паприкою перцем і сіллю. Відправити у слід за куркою.

Фарш: спасерувати цибулю із грибами, випарити всю рідину. Натерти сир (гауда), подрібнити петрушку.

Подрібнити імбир (свіжий). Коли гриби і цибуля охолонуть, усе перемішати.

Викласти свинину, скачати фарш у кульку, викласти на середину і накрити курячою відбивною. Рівномірно здавити, умочити у кляр (яйце, борошно, молоко) і викласти у розігріту сковороду і обсмажити по 5-7 хв із кожної сторони. Потім викласти у деко. Коли всі 6 порцій будуть у листі, помістити у заздалегідь розігріту духовку на 20 хв.

 


http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Как приготовить летний салат - новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter