Биток "дуплет"
- Стегенце куряче 6 шт.
- Свинина (вирізка) 600 г
- Сир твердий (гауда) 400 г
- Печериці (свіжі) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Петрушка 2 пуч.
- Спеції (куркума, кардамон, паприка, коріандр, мускатний горіх, мелений чорний перець, імбир свіжий) 5 г
- Яйце
- Борошно
- Молоко
Відокремити кісточки і шкірку зі стегенець, трохи відбити і пересипаючи спеціями (куркума, кардамон, сіль, перець) укласти одне на інше у високу посудину і помістити у холодильник.
Свинячу вирізку розрізати для битків і відбити. Пересипати як і курку, тільки коріандром, мускатним горіхом, паприкою перцем і сіллю. Відправити у слід за куркою.
Фарш: спасерувати цибулю із грибами, випарити всю рідину. Натерти сир (гауда), подрібнити петрушку.
Подрібнити імбир (свіжий). Коли гриби і цибуля охолонуть, усе перемішати.
Викласти свинину, скачати фарш у кульку, викласти на середину і накрити курячою відбивною. Рівномірно здавити, умочити у кляр (яйце, борошно, молоко) і викласти у розігріту сковороду і обсмажити по 5-7 хв із кожної сторони. Потім викласти у деко. Коли всі 6 порцій будуть у листі, помістити у заздалегідь розігріту духовку на 20 хв.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить летний салат - новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter