Биточки з курячого філе
1176
інгредієнти:
- Філе куряче 2 шт.
- Сіль, перець
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне
Філе куряче розрізати на 4 частини і кожну частину відбити, посолити, поперчити, обваляти в борошні і у збитих яйцях.
Обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін.
Холодные закуски - холодные закуски с красной икрой.
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой. Рецепты для пекарни.
Рецепты Приготовления: рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт заварного крема для торта напалеон. Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі