Биточки з крабовими паличками
- Крабові палички 200 г
- Сир (твердий) 120 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир домашній (9%) 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень
- Борошно 1 ст.л.
Крабові палички заморозити в морозилці, а потім натерти на дрібній тертці.
Сир натерти на крупній тертці.
Часник пропустити через прес, з'єднати зі свіжими яйцями, сиром і крабовими паличками.
Додати в отриману масу небагато борошна, 3 ст. л. сиру з великою горою, зелень (кріп, петрушка), все ретельно перемішати.
На розпечену сковороду налити небагато рослинної олії, сформувати з крабової маси биточки і смажити до золотистої скоринки.
На гарнір салат із редиски, свіжого огірка і яйця.
Салат малахитовая шкатулкаУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов из креветок с фото.
Рецепты блюда индийской кухни. Индийская кухня рецепт дал.
Маскарпоне в домашних условиях из молокамаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter