Биточки з індички у м'ятно-цибулевій заливці

ДРУГІ СТРАВИ
808 Биточки з індички у м'ятно-цибулевій заливці
Фото - Биточки з індички у м'ятно-цибулевій заливці
інгредієнти:
  • Філе індички 500 г
  • Хліб білий 20 г
  • Сметана 150 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • М´ята (свіжа) 3 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Вода (кип´ячена, тепла) 100 мл

Биточки з індички в м'ятно-цибулевої заливанні інгредієнти Фарш. Замочити м'якуш білого хліба у воді. Перекрутити на м'ясорубці філе індички. В отриманий фарш додати віджатий хлібний м'якуш, поперчити і посолити. Можна додати 2 ст. ложки майонезу або як слід відбити фарш. Сформувати із фаршу битки. Кожен биток обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з кожного боку до рум'яної скоринки.

Биточки з індички в м'ятно-цибулевої заливці Для заливки порей та м'яту дрібно нарізати. Сметану розвести водою, додати нарізану зелень.

фото Биточки з індички в м'ятно-цибулевої заливці Обсмажені биточки перекласти у форму, в якій вони будуть запікатися, якщо необхідно - форму трохи змастити олією. Укладені щільно биточки залити сметанно-зеленою сумішшю і відправити в духовку градусів на 220 хвилин на 30.

Биточки з індички в м'ятно-цибулевої заливанні Філе індички Готові битки викласти на тарілку, додати гарнір (відварену картоплю).

Биточки з індички в м'ятно-цибулевої заливанні Хліб

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.

Торт Киевский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты тортов без выпечкиИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Простые рецепты вкусных салатов - рецепты салатов на новый год с фотографиями.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовик. Рецепты на праздничный стол.

Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар. Магия денег по женски.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter