Биточки з індички у м'ятно-цибулевій заливці
- Філе індички 500 г
- Хліб білий 20 г
- Сметана 150 г
- Цибуля порей 1 шт.
- М´ята (свіжа) 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вода (кип´ячена, тепла) 100 мл
Фарш. Замочити м'якуш білого хліба у воді. Перекрутити на м'ясорубці філе індички. В отриманий фарш додати віджатий хлібний м'якуш, поперчити і посолити. Можна додати 2 ст. ложки майонезу або як слід відбити фарш. Сформувати із фаршу битки. Кожен биток обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з кожного боку до рум'яної скоринки.
Для заливки порей та м'яту дрібно нарізати. Сметану розвести водою, додати нарізану зелень.
Обсмажені биточки перекласти у форму, в якій вони будуть запікатися, якщо необхідно - форму трохи змастити олією. Укладені щільно биточки залити сметанно-зеленою сумішшю і відправити в духовку градусів на 220 хвилин на 30.
Готові битки викласти на тарілку, додати гарнір (відварену картоплю).
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.
Торт Киевский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты тортов без выпечкиИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Простые рецепты вкусных салатов - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовик. Рецепты на праздничный стол.
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар. Магия денег по женски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter