Биточки з баклажанів

ДРУГІ СТРАВИ
986 Биточки з баклажанів
Биточки з баклажанів
інгредієнти:
  • Баклажан - 500 г
  • Крупа манна - 2-3 ст. л.
  • Горіхи волоські (мелені, для панірування)
  • Морква (сира) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 1 / 2 шт
  • Часник - 1-2 зуб.
  • Спеції (материнка, чорний перець)
  • Олія (для смаження)

Биточки з баклажанів інгредієнти Баклажани запекти в духовці (можна в мікрохвильовці, так швидше), очистити і подрібнити в пюре.

Додати спеції, мелений часник, сіль, манну крупу.

Все добре перемішати.

Биточки з баклажанів Пасеруємо дрібно нарізану моркву з цибулею (нарізати кільцями), помідор (нарізати кубиками).

Додати спеції.

Приготувати мелені волоські горіхи.

З 1 ст. л. баклажанів зробити корж, зверху укладаємо пасеровані (остиглі) овочі, на них знову корж з баклажанів.

З´єднати края.

фото Биточки з баклажанів Обваляти в горіхах.

Посмажити на рослинному маслі з двох сторін.

Биточки з баклажанів Баклажан Баклажани в горіховій паніровці виходять соковиті і не жирні.

Можна просто зробити котлетки з баклажанів.

У пюре з баклажанів додати аджику - 2 ст. л. , вівсяні пластівці - приблизно 2 склянки, добре перемішати. Дати постояти 15-20 хвилин, потім добре перемішати до однорідної маси, сформувати невеликі котлетки, запанірувати їх в горіхах і обсмажити на рослинному маслі.

Рецепты Приготовления - салаты новинки рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рогалики рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

ТутМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Кулинарные рецепты от Tramontina: легкие супы рецепты с фото.

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов с бараниной

recepti.biz.ua медовик торт рецепт

Парма Украинская кухня. Украинская кухня.

ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter