Биточки з баклажанів
- Баклажан - 500 г
- Крупа манна - 2-3 ст. л.
- Горіхи волоські (мелені, для панірування)
- Морква (сира) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 1 / 2 шт
- Часник - 1-2 зуб.
- Спеції (материнка, чорний перець)
- Олія (для смаження)
Баклажани запекти в духовці (можна в мікрохвильовці, так швидше), очистити і подрібнити в пюре.
Додати спеції, мелений часник, сіль, манну крупу.
Все добре перемішати.
Пасеруємо дрібно нарізану моркву з цибулею (нарізати кільцями), помідор (нарізати кубиками).
Додати спеції.
Приготувати мелені волоські горіхи.
З 1 ст. л. баклажанів зробити корж, зверху укладаємо пасеровані (остиглі) овочі, на них знову корж з баклажанів.
З´єднати края.
Обваляти в горіхах.
Посмажити на рослинному маслі з двох сторін.
Баклажани в горіховій паніровці виходять соковиті і не жирні.
Можна просто зробити котлетки з баклажанів.
У пюре з баклажанів додати аджику - 2 ст. л. , вівсяні пластівці - приблизно 2 склянки, добре перемішати. Дати постояти 15-20 хвилин, потім добре перемішати до однорідної маси, сформувати невеликі котлетки, запанірувати їх в горіхах і обсмажити на рослинному маслі.
Рецепты Приготовления - салаты новинки рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рогалики рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
ТутМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Кулинарные рецепты от Tramontina: легкие супы рецепты с фото.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов с бараниной
recepti.biz.ua медовик торт рецепт
Парма Украинская кухня. Украинская кухня.
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter