Биточки "Смакота"
868
інгредієнти:
- Балик (биток) 600 г
- Сир м´який 300 г
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Кріп 0.5 пуч.
- Петрушка
- Майонез
- Томатна паста
М’ясо відбити злегка.
Гриби обсмажити із крупно порізаною цибулею.
Зелень порубати.
Сир натерти на тертці.
Приготувати начинку.
До смажених грибів додати столову ложку сметани (майонезу), столову ложку томатної пасти, 2/3 натертого сиру і зелень.
На деко укласти м’ясо, зверху начинку і порізаний помідор. Поставити у духовку на 40 хвилин.
Перед завершенням посипати сиром, що залишився.
Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт и фото салат цезарь. Рецепты салат фото.
Рецепты из редькиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт анастасии
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі