Биточки "Серця трьох"
- Серце індички 700 г
- Серце свинне 300 г
- Серце куряче 500 г
- Яйце 1 шт.
- Крупа манна 21 ст.л.
- Сметана 6 ст.л.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Олія рослинна
Серця помити.
Прокрутити через м'ясорубку.
Додати у фарш яйце, манку, сіль, все добре перемішати.
Сформувати з фаршу битки, обваляти їх в паніровці і обсмажити до скориночки з двох сторін на олії.
Скласти обсмажені битки на деко, налити трохи води і помістити деко в розігріту до 200 градусів духовку.
Довести битки до готовності при цій температурі близько 1 години, періодично підливаючи трохи води на деко, в міру її випаровування.
При подачі добре полити биточки розтопленим вершковим маслом.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня доставка. Открой свой интернет-магазин.
Лазанья со шпинатом и соусом бешамельлазанья со шпинатом
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Рецепт салата вкуснятинаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Приготовления - рецепты салатов с омлетом.
www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter