Биточки курячі
663
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 0.5 кг
- Кабачок 0.5 шт.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Сухарі панірувальні 6 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Спеції (приправа для курки) 1 ч.л.
Куряче філе дрібно порубати, кабачки перекрутити на м'ясорубку, перець дрібно нашаткувати.
Філе, кабачки і перець перемішати, додати сіль, приправу для курки і яйце. Знову перемішати.
Сформувати із отриманої маси биточки, обкачати у панірувальних сухарях і приготувати на сковороді або на пару.
Рецепты Приготовления: новогодние праздничные блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі