Биточки із сьомги
- Сьомга свіжа 600 г
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Зелень (кріп, цибуля) 1 пуч.
- Помідори черрі 8 шт.
- Сіль
- Борошно пшеничне
- Сметана 200 г
Сьомгу відварити у підсоленій воді з морквою, цибулею, 3-ма зубчиками часнику (моркву, цибулю і часник порізати на маленькі шматочки) протягом 15 хвилин.
Відварити картоплю.
Порубати зелень.
Порізати на дрібні шматочки черрі.
Змішати черрі і зелень.
Відварену сьомгу розім'яти виделкою.
Відварену картоплю потовкти з вершковим маслом. Змішати сьомгу, зелень, черрі, картопляне пюре.
Сформувати невеликі биточки, обкачати їх у борошні.
Обсмажити з двох сторін.
Биточки подавати зі сметанно-часниковим соусом.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Кулинарные рецепты
Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите. Рецепты блюд из дичи и рыбы.
Мастерская рукоделия и дизайна - вкусные торты на день рождения рецепты.
Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з грибами.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Индийская кухня (рецепты, факты, статьиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter