Биточки із сочевиці
- Сочевиця 200 г
- Йогурт (натуральний) 1 скл.
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Кмин (мелений) 1 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Сік лайма (лимона) 0.5 шт.
- Зелень
Сочевицю промити, залити водою і залишити на ніч (або на кілька годин). Злити воду, залити свіжою водою і зварити до готовності. Подрібнити в блендері до пюреобразного стану. Додати спеції і січену зелень.
З отриманої суміші сформувати биточки, запанірувати в сухарях і обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Зробити соус, перемішавши йогурт з соком лайма. Подавати, поливши йогуртовим соусом.
Рецепты без выпечки десертыВкусные блюда с яйцом для стройной фигуры. Рецепты от диетолога! Читайте
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Блюда - Серий: 226 - кулинария блюда из печени. Вкусные рецепты для похудения.
рецепты салатов с языком с фото
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter