Биточки із сиром «Італійська полька»

ДРУГІ СТРАВИ
632 Биточки із сиром «Італійська полька»
Фото - Биточки із сиром «Італійська полька»
інгредієнти:
  • Фарш (індичка) 1 кг
  • Сир 300 г
  • Перець білий 2 г
  • Перець (кайєнський) 2 г

У 1000 г несолоного фаршу з індички додати 2 г кайєнського перцю і 2 г білого перцю, перемішати.

Фарш обгорнути навколо сиру проволоне (Сир Provolone Picante 45% 6 місяців Auricchio Італія) у формі паралелепіпеда, вагою 20 г, таким чином, щоб биток на зрізі вийшов овальної форми.

Викласти на сковороду в розпечену оливкову олію, смажити 3 хв.

Перевернути, смажити 3 хв.

 

Рецепты тортов без выпечки с желеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Купить капусту - посуда для квашения капусты.

Недорогой крем для торта видеонедорогой крем для торта

Рецепты из редькиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

салат мимоза приготовление

Рецепт чанахи www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter