Биточки із сиром «Італійська полька»
- Фарш (індичка) 1 кг
- Сир 300 г
- Перець білий 2 г
- Перець (кайєнський) 2 г
У 1000 г несолоного фаршу з індички додати 2 г кайєнського перцю і 2 г білого перцю, перемішати.
Фарш обгорнути навколо сиру проволоне (Сир Provolone Picante 45% 6 місяців Auricchio Італія) у формі паралелепіпеда, вагою 20 г, таким чином, щоб биток на зрізі вийшов овальної форми.
Викласти на сковороду в розпечену оливкову олію, смажити 3 хв.
Перевернути, смажити 3 хв.
Рецепты тортов без выпечки с желеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Купить капусту - посуда для квашения капусты.
Недорогой крем для торта видеонедорогой крем для торта
Рецепты из редькиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт чанахи www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter