Биточки "Ананас"

ДРУГІ СТРАВИ
562 Биточки "Ананас"
Фото - Биточки
інгредієнти:
  • Куряче філе 4 шт.
  • Гриби свіжі 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне
  • Сіль
  • Перець
  • Сир твердий

Биточки Філе розрізати уздовж навпіл, але не до кінця і розкрити, як книжку.

Биточки Відбити добре із двох сторін, посолити, поперчити і дати трохи постояти.

фото Биточки Начинка: гриби відварити і підсмажити разом із цибулею, посолити, поперчити. Дати трохи охолонути. Сир порізати на брусочки, трохи менше по довжині, ніж сам биток. 

На середину биточка викласти начинку, а зверху покласти сир.

Биточки Загорнути у рулетик.

Биточки Рулетики обваляти у борошні, а потім у яйці.

Биточки Далі у сухарях. Відразу покласти на розігріту сковорідку і трохи обсмажити.

Биточки Потім рулетики викласти у вогнетривку посудину і запекти у духовці до готовності (хвилин 30).

Биточки Із готової котлетки зробити "ананас" за допомогою пір'я цибулі. Подавати із будь-яким гарніром та овочами. 

 

Биточки

 

Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

праздничные новогодние рецепты блюд