Биточки "Ананас"
- Куряче філе 4 шт.
- Гриби свіжі 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне
- Сіль
- Перець
- Сир твердий
Філе розрізати уздовж навпіл, але не до кінця і розкрити, як книжку.
Відбити добре із двох сторін, посолити, поперчити і дати трохи постояти.
Начинка: гриби відварити і підсмажити разом із цибулею, посолити, поперчити. Дати трохи охолонути. Сир порізати на брусочки, трохи менше по довжині, ніж сам биток.
На середину биточка викласти начинку, а зверху покласти сир.
Загорнути у рулетик.
Рулетики обваляти у борошні, а потім у яйці.
Далі у сухарях. Відразу покласти на розігріту сковорідку і трохи обсмажити.
Потім рулетики викласти у вогнетривку посудину і запекти у духовці до готовності (хвилин 30).
Із готової котлетки зробити "ананас" за допомогою пір'я цибулі. Подавати із будь-яким гарніром та овочами.
Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter