Биточки

ДРУГІ СТРАВИ
815 Биточки
Фото - Биточки
інгредієнти:
  • Кабачок 250 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля порей (ріпчаста цибуля) 50 г
  • Селера (коренева) 80 г
  • Шинка (варена) 80 г
  • Крупа манна 2 ст.л.
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Спеції (сіль, перець)

Биточки Цибулю і селеру очистити і натерти на крупній тертці.

Порей дрібно нашаткувати.

Шинку натерти на крупній тертці. 

 

Биточки Цибулю і селеру спасерувати на олії. Додати порей і ще трохи протушкувати.

фото Биточки Викласти в миску і остудити.

Биточки Додати шинку. Перемішати.

Биточки Кабачок очистити, натерти на крупній тертці, віджати сік. Викласти в миску. Перемішати.

Биточки Додати сіль, перець і яйце. Перемішати.

Биточки Всипати манку.

Биточки Додати тертий сир. Все ретельно перемішати.

Всипати борошно. Маса повинна бути достатньо густою, щоб можна було ложкою сформувати биточки або котлетки.

Биточки Занурюючи ложку в холодну воду, набирати масу і викладати на розігріту сковороду, формуючи круглі биточки або котлетки. Смажити на маленькому вогні під кришкою до рум'янцю.

Биточки Потім акуратно перевернути і обсмажити іншу сторону.

Биточки Готові битки подати з лавашем і свіжими овочами. Полити сметаною і прикрасити зеленню.

Рецепты Приготовления: рецепты без выпечки. Простые рецепты.

Пицца - картинка тут

Рецепты для пароварки, вкусно: салат гурман рецепт фото.

Праздничные блюд сайты кулинарные http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter