Биточки
- Кабачок 250 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля порей (ріпчаста цибуля) 50 г
- Селера (коренева) 80 г
- Шинка (варена) 80 г
- Крупа манна 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю і селеру очистити і натерти на крупній тертці.
Порей дрібно нашаткувати.
Шинку натерти на крупній тертці.
Цибулю і селеру спасерувати на олії. Додати порей і ще трохи протушкувати.
Викласти в миску і остудити.
Додати шинку. Перемішати.
Кабачок очистити, натерти на крупній тертці, віджати сік. Викласти в миску. Перемішати.
Додати сіль, перець і яйце. Перемішати.
Всипати манку.
Додати тертий сир. Все ретельно перемішати.
Всипати борошно. Маса повинна бути достатньо густою, щоб можна було ложкою сформувати биточки або котлетки.
Занурюючи ложку в холодну воду, набирати масу і викладати на розігріту сковороду, формуючи круглі биточки або котлетки. Смажити на маленькому вогні під кришкою до рум'янцю.
Потім акуратно перевернути і обсмажити іншу сторону.
Готові битки подати з лавашем і свіжими овочами. Полити сметаною і прикрасити зеленню.
Рецепты Приготовления: рецепты без выпечки. Простые рецепты.
Пицца - картинка тут
Рецепты для пароварки, вкусно: салат гурман рецепт фото.
Праздничные блюд сайты кулинарные http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter