Битки з печерицями і цибульним соусом
- Картопля 5 шт.
- Морква 2 шт.
- Печериці (свіжі) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Майонез (сметана) 100 г
- Кетчуп 100 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Борошно 2 ст.л.
Варені картоплю і моркву натерти на дрібній тертці. Гриби дрібно порізати, обсмажити на олії з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. З'єднати з овочами. Додати яйце, сіль, перець, борошно.
Вимішати в однорідну масу, мокрими руками розділити на рівні шматочки, скачати кульки.
Сформувати биточки, запанірувати в сухарях.
Смажити, як звичайні котлети, до золотавої скоринки.
Для соусу змішати майонез і кетчуп, додати дрібно нарізану зелену цибулю, посолити, поперчити за смаком.
Викласти на листя салату, полити соусом.
Рецепт торта бисквит с фруктами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Рецепты Приготовления - мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
ЗдесьРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter