Битки з картопляним пюре під грибним соусом
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Пюре (картопляне) 500 г
- Печериці 300 г
- Сметана 0.5 л
- Петрушка
- Сіль
- Перець
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир твердий
У фарш додати дрібно нарізаний часник, посолити, поперчити і перемішати.
Заздалегідь приготувати пюре. Викласти пюре в м'ясний фарш.
Вбити яйця.
Гарненько все перемішати.
Сформувати битки і викласти їх на деко, змащене олією.
Печериці нарізати досить великими шматочками і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Викласти на битки.
Сир натерти на тертці, зелень подрібнити.
З'єднати сметану з сиром і зеленню, влити трохи води або бульйону, розмішати.
Залити битки.
Поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 30, потім зменшити температуру і запікати ще хвилин 10.
Подавати битки з овочами.
Рецепты без выпечкиСборник кулинарных рецептов
http://recepti.biz.uaПраздничная компания
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепты с мидиями с фото. Мультиварка Philips.
Маковый пирог маковый торт рецепт. Маковый торт рецептура.
Кулинарные рецепты Польской кухни тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter