Битки по-селянськи
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Гриби 700 г
- Вершки (22%) 50 мл
- Бульйон (грибний) 400 мл
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Масло вершкове 15 г
- Олія рослинна
2 головки цибулі дрібно нарізати і обсмажити на олії із додаванням 1 ст. ложки води.
Гриби заморожені залити 200 г води. Якщо гриби свіжі - то 400 г.
Відварити. Печериці варити 10 хвилин після закипання.
Бульйон злити в окрему ємність - він знадобиться для соусу.
М'ясо прокрутити на м'ясорубці із великими отворами.
Додати сіль, перець, 2/3 головки ріпчастої цибулі (нарізати якомога дрібніше). Сформувати битки і обсмажити із двох сторін.
Викласти шарами у форму, у якій тушкувати: обсмажена цибуля, відварені гриби, биточки, обсмажена цибуля, відварені гриби.
Соус.
У сотейнику розтопити вершкове масло.
Додати борошно і, постійно помішуючи, обсмажити до коричневого кольору.
Влити 350-400 мл бульйону, вершки.
Посолити, поперчити.
Ретельно перемішати.
Тушкувати на повільному вогні хвилин 7. Постійно помішувати.
Залити биточки грибним соусом і тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 40.
На гарнір можна подати картопляне пюре.
Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Куриные отбивные в сыре http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaКалендарь постов. Рецепты на любой вкус и день
www.recepti.biz.ua рецепты салатов морепродукты
Рецепты тортов - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
www.recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter