Битки по-одеськи
789
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Гірчиця 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно (сухарі)
Свинину помити.
Нарізати товщиною 1-1,5 см упоперек волокон.
Відбити.
Кожен биток змастити гірчицею з одного боку і скласти стопкою (верхній не мазати, тому що на нижньому є гірчиця).
Запанірувати в борошні або сухарях і вмочити в яйце.
Посмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Подавати з овочами та картопляним пюре.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с копченым мясом рецепт. Как приготовить летний салат.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Осетинские пироги на заказ.
Официальный сайт мокко кулинарный магазин http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі